ivanska.hr
08/09/10 13:12:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: www.ivanska.hr  (Posjeta: 1025 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zeljko62
Jr. Member
**

Spol: Muški

Čuvajmo svoju grudu ona nam je jedina.

Email
« Odgovor #15 na: 23/02/10 10:40:18 »

Srdačan pozdrav svima dragim ljudima koji posjećuju ove stranice na kojima svatko ima pravo na svoje mišljenje bilo glede kritika,pohvala,prijedloga
dakle slobodni smo iznijeti napokon svoje mišljenje bez cenzure.
           Nadalje, nebih se osvrtao  na prethodne komentare jedino me malo zasmetalo što sam stekao dojam da pojedinci kao gosti na ovoj web stranici od
općine Ivanska po mom shvaćanju(kada bi ja bio administrator na ovoj web
stranici ona bi bila drugačija ćak se usuđujem reći idealna jer ipak sam dipl.ing.
za razliku od vas manje vrijednih možda sa SSS ili ćak i nešto manje) neka me
gospodin ispravi ako sam nešto krivo napisao ili shvatio ali to je po mom mišljenju tako kod mene stvorilo dojam.Ovim nisam imao namjere nikoga uvrijedit ali jednostavno morao sam se nadovezat. :Smiley
 Nadalje za svaku pohvalu od općine Ivanska sa načelnikom Šimom Strmotom i
njegovim suradnicima što se trude da se ova stranica na kojoj se rado družimo
plaća, održava jednostavno postoji što znači da se ljudi koji rade zajedno sa
načelnikom trude da i u ovoj nemaloj krizi nastave tradiciju koju su nam predali
na čuvanje i oplemenjivanje divni ljudi koji su to isto radili bez računala i weba
pa su uspjeli mnogo toga napravit i stoga i jednima i drugima svaka pohvala.
Osvrnuo bih se i na rad foruma i same stranice koja nije moguća bez ljudi iz
struke i zato svaka pohvala našoj divnoj i dragoj administratorici Lindi a isto
tako i njenoj desnoj ruci Marku koji se nesebično trudi i zalaže u postovima
da posjetioci imaju šta pročitat i pronaći svako za sebe ponešto što će ga
zanimati.Velika vam hvala na radu i trudu i po meni sasvim solidno izgled stranica
 i što je komentirala cesarica o ukusima se ne komentira jer oni su jako različiti.
          Eto da ne duljim ne zamjerite na veličini teksta, poštujmo se, uvažavajmo
jedni druge, postajmo da ima što više na ovim stranicama jer ljudi u tom kraju
zaslužili su puno jer nemali broj je dao svoj doprinos za ovu slobodu koju sada
imamo i stoga čuvajmo je pozitivnu energiju usmjerimo u prave pravce a ne da
se išćitava zavist.Pozdrav svima vama drage forumašice i forumaši.ŽAC Wink

Evidentirano

Ne ljubit tebe mučenički dome,
   Za tebe nedat isti život svoj,
   Oj, kak bih mogo kada na tlu tvome
   Sa mlijekom majke duh usisah tvoj.SSK.

ŽAC
Marko71
Hero Member

(VE)SELJAK

Email
« Odgovor #16 na: 23/02/10 11:59:14 »

Pozdrav Žacu

Ovaj  forum je  formiran  otvorenog tipa  da  ljudi mogu postavljati sami  postove  bez ikakvih  zabrana.Međutim na  većini foruma  ti ovoliko nemaš komandi da  se  izražavaš nego pitaš admina.Mislim da  je  ljudima  izgleda  predosadno  kad  neke  stvari ne  shvaćaju.Mislim da je  nekima  ispalo da  se  hvalim  sa   logom... ne  ne  hvalim se  ali sam postavio tu na  forumu da  dobijem komentare  ako bi se   trebalo što mijenjati,ili ako tko ima ideju ...ali osim kritike  nisam  naletio na   nešto drugo.(čast izuzecima)
Hvala  svim kritikama  i pohvalama , jer   to mi samo dokazuje  da  se   ipak nešto pokreće  u našoj općini Grin
Kao što si Žac naveo  glavni je  načelnik Šime  Strmota,sve  bez njegova  blagoslova  se  ne radi,valjda  će  ljudi shvatitit tko je  čif.Ako ne  ,što ima  ja  tu mogu,ja  sam maleni čimbenik Cheesy,koji se  trudi napraviti  što bolje  svijetlo  za  našu općinu,da se   zna  i za nas  male da  tu živimo i neki rade.Naravno nije  svima  to isto neki koji su tu rođeni  ,izgleda   mi da  ih nije  briga baš za  zbivanja,ali eto ja  koliko stignem naletiti na koju  vijest tu je  podijelim sa  vama svima.Jer  forum je  zajednica, ali dok to dođe  do svijesti ovdašnjih ljudi  proći će  još barem 100 godina.Forum je  za  pomoć svojim članovima  u svim domenima  zbivanja ali ne  mogu ja sam  pomoći ako  me  nitko ništa  ne  pita ili ako netko tko ima  kakvu pomoć  postavi post za  članove.Dok  tu ljude  shvate  proće  još  godina.Nadam se  da  ostalima članovima našeg maloga  foruma  ovo sve  izgleda  kako treba  ,opet  kažem tko ima  ideju slobodno postavljajte da  vidimo da  li možemo još što više  popraviti.Kako je  cesarica  u jednom postu odgovorilada  je  prijašnja  stranica  bila  mjesecima  u stagnaciji.. koliko vidite  i sami  ovdje  se  iz dana  u dan dodaje  nešto novo,a  o ukusima  se  ne  da  raspravljati kome  što valja  kome  ne, ali tu je  sve  što treba   pa se  ljudi priključite  a  ne  biti sa  foruma  u ilegali  pa  se  nakon mjesec dva  tu pojaviti.Meni ovaj forum nije  privatan pa  prema  tome   dok teta  vodi, vodi kome  to pravo kome  ne,ona  je admin  po  ovlasti sadašnjeg načelnika i  koji mogu reći dosta  razumije  što je  stranica  jedne  općine  naravno ako ima  tko da  to sve  vodi.Naravno  ovijek se  trudimo općinu pokazati u najljepšem svjetlu jer   ona  je sada naša majka pa  prema  majci se  treba  znati i ponašati.Malo sam  odužio ali smatram da  si shvatio što sam  mislio.Kod nas Riječana  ti je    uvijek trajna  poslovica Krepat  ne  molat.
Evidentirano

http://xat.com/svastara1
*

« Odgovor #17 na: 23/02/10 15:31:22 »

.ebote,al ste se raspričaliiiiii!

Evidentirano
ivanska.hr
« Odgovor #17 na: 23/02/10 15:31:22 »

Evidentirano
Marko71
Hero Member

(VE)SELJAK

Email
« Odgovor #18 na: 23/02/10 19:03:15 »

.ebote,al ste se raspričaliiiiii!

To  je i cilj foruma da se    ljudi spikaju heheheh Wink
« Zadnja izmjena: 23/02/10 19:06:04 do Marko71 » Evidentirano

http://xat.com/svastara1
*

« Odgovor #19 na: 26/02/10 13:24:43 »

Linda, sve pohvale za novu organizaciju stranica. Mislim da su stranice sada puno bolje. Izbornik je puno logičniji. Bravo Bravo Bravo Super Super Super

Ispričavam se svima kojima sam davež.

(znate da imam ja i nekih primjedbi, ali ovaj puta ću ih prešutiti. neka stranica ostane barem ovoliko dobra)
Evidentirano
Linda
Administrator
Jr. Member

Spol: Ženski

Tko nema u vugla, ima u gugla.

Email
« Odgovor #20 na: 27/02/10 21:08:27 »

hehe-pa znam ja da ti uvijek imaš neku kritiku,čudi me kako već nisi to izbacio iz sebe.Anyway-hvala za pohvale.A kritike-što reći,sve što sam ionako mislila da nije dobro,al nikad a se uhvatiti za te sitnice.Eto sad je na svom mjestu.
Evidentirano
cesarica
Sr. Member

Covjece , sjeti se da si malen ispod zvijezda

Email
« Odgovor #21 na: 02/03/10 10:33:52 »

Linda sve pohvale za inovacije na stranici.... gogiliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :-*za post
Evidentirano
zeljko62
Jr. Member
**

Čuvajmo svoju grudu ona nam je jedina.

Email
« Odgovor #22 na: 11/03/10 10:03:02 »

Priključio bih se cesarici na pohvalama, našoj poštovanoj administratorici i njezinoj desnoj ruci Marku na inovacijama i osvježenju stranica foruma, nadalje poziv svim ljudima koji imaju ponešto podijelit sa nama neka to i učine svatko od nas ponešto zna pa podijelimo to međusobno.Živili i priključite nam se.ŽAC
« Zadnja izmjena: 12/03/10 18:15:17 do zeljko62 » Evidentirano

Ne ljubit tebe mučenički dome,
   Za tebe nedat isti život svoj,
   Oj, kak bih mogo kada na tlu tvome
   Sa mlijekom majke duh usisah tvoj.SSK.

ŽAC
Nevina
Newbie
*

« Odgovor #23 na: 27/08/10 21:40:54 »

Uh... pa nitko nikoga ne tjera da gleda ovu stranicu ..... zar ne? Ako se nekom ne svida dizajn,a sta me briga... ni meni se puno toga u zivotu ne svida pa morammmmmmmmmm Huh? Nije bilo doboro kad je stara stranica bila mjesecima u stagnaciji, sad opet ne valja kad se nesto radi... Joj koji smo mi narod , vazda i vjecito jamramo i nismo zadovoljni. Dobro kaze andrea pa mi smo selo i to s velim S.
Imamo svoju stranicu, imamo forum , imamo vijesti koje se tu plasiraju o radu vijecnika, raspravaljamo o temama koje su ovdje zadane, film, sport......... i ostalo. Za svakog ponesto. I sad opet ne valja.. e pa stvarno ljudsko srce nikad zadovoljno nije..... Hm krave musti... mozda da hm... ::)netko i to mora.Zato nase domacice ne mogu na forum jer muzu........
Sto se tice nacelnika, i njegovog zadovoljstva stranicom, pa zasto ne bi bio zadovoljan?Huh?Huh??? Nije on informaticar da ureduje i postavlja smajlove i ostalo , zato ima Lindu  koja to odradi i razumije se u to.. Opet ponavljam, meni osobno dobro... u ono tehnicko kaj ne razmem se ne petljam. Mozda moze i bolje, ali i moze uvijek i gore. Haj nek ostane ovako Shocked

Evidentirano
Nevina
Newbie
*

« Odgovor #24 na: 27/08/10 21:52:03 »

Čitam  i  ne kužim u čemu je  kvaka.Ja sam  nova  i vidjela  sam temeljito stranicu od Ivanska za malenu Općinu  to je   napravljeno ful profesionalno,neznam   u potpisu je  Marko je  taj sa  foruma.Ako je
Svaka čast što je  nešto svježe  na  ovim prostorima.Puna  je stranica  informacija  a i ovaj forum je  temeljit,,samo slabo neki tu pišu....možda  će    i pisati  kad  se  upali  zimska 
Evidentirano
susjed
Newbie
*

Email
« Odgovor #25 na: 30/08/10 14:30:18 »

Poštovanje Komarac!
Da  ti odmah  odgovorim na  tvoj post,kao prvo  hvala  ti  za pohvale.
Nemamo se  čemu ljutiti  jer  mi smo otvoreni za svakakvu komunikaciju kako pohvala  tako i kritika.Naravno da  ima  linkova  koji nikuda  ne  vode,kao prvo zahvaljujući našim ažurnim vatrogascima  koji su mi trebali podatke dati koje  već od  osnivanja ove  nove web stranice  mjesecima  tražimo podatke ali od  toga  ništa.Sa staroga weba  nije  preuzeto ništa  jer je  ovo nova stranica,na googlu je  još podataka  od  staroga admina,a  mi smo SEO napravili novi pa  ne  bi trebalo biti više  ništa  od  staroga weba.
Slike  su smanjene  zbog razloga  što server  na  kojem je  općina  nema  dovoljno mjesta,kad  bi išli sa  normalnim slikama  ne  bi se  više  moglo ništa  postavljati.Zato su umanjene  zbog  količine  prostora,pogotovo od  KUD-a Sloga koji ima more slika.Što se  tiče  izgleda   mi  bi ga  rado promijenili ali šef  je  načelnik kojem ovako dobro izgleda  stranica i bez njegovoga znanja i "blagoslova" nećemo mijenjati ništa.Mi samo održavamo i vodimo on je  glavni za  sve  ,bez njegovoga znanja se  ništa ne  stavlja,sa svime  što je  na stranici  gosp. načelnik je  upoznat.
Nadam se  da  si  zadovoljan  sa  odgovorom,mi smo uvijek za   razgovor i prihvaćanje  tema  kako za  općinsku stranicu tako i za  forum ali  ne  ovisi sve  o nama.

Prvo, koja je to fora sa plavim bold slovima? Mislim, halooo, it's so 2002...
Drugo, ove "kritike" na koje odgovaraš su bezveze. Prava kritika mora piknuti jače nego što bi neki komarac mogao i htio jer čuva svoju guzicu i ne želi se previše zamjeriti.
Treće, stalo mi je pokazati prstom gdje ne valja jer sam vam, kao što mi ime kaže, susjed i nije mi svejedno. Ivanska.hr je jedan od naših pravih hrvatskih općinskih portala (pardon - stranica) i kao takav izgleda kao da ga je radio načelnikov netko, koji se kakti kuži u kompjutere.

Hoćeš samo objektivno? Ajd.

- na stranici je 20 flash objekata. FAKING 20!!!!!
- SEO. Kakav vražji SEO? HTML kod stranice je star najmanje 8 godina i potječe od onih herojskih vremena Netscapea i Internet Explorera verzije 4.
- charset, na stranicama gdje uopće postoji, je ISO-8859-1... nuff said.

Inače, stranica je jednostavno ružna. Ono, kujiš. Prvi dojam. Ružno. Ne mislim na sadržaj, koji je preput gramatičkih i pravopisnih grešaka (ups - pogriješaka), tipa
"Dan Općine Ivanska  :24.06.-IVANJE,(blagdan Sv.Ivana Krstitelja, zaštitnika Župe )"
- obrati pažnju na razmak prije dvotočke, nedostatak razmaka poslije, opet nema razmaka nakon zareza i prije otvorene zagrade, ali zato, o moj Bože, ima prije zatvorene zagrade... Uglymotherfucking stranica.

Uostalom, zašto bi načelnikovo mišljenje o ljepoti i ružnoći bilo ikako pouzdano? Uostalom, zašto trošim vrijeme. Ajmo admin, briši ovaj post i usera!
Evidentirano
cesarica
Sr. Member

Email
« Odgovor #26 na: 30/08/10 14:40:47 »

Hahaha pa sto ne napises da si profesor? Bog te mazo , jes mali nacitan
Evidentirano
Linda
Administrator
Jr. Member

Tko nema u vugla, ima u gugla.

Email
« Odgovor #27 na: 30/08/10 14:45:14 »

Hello ,ako ti se  ne  sviđa  stranica  ne moraš ni  gledati, dok  sam admin  uređujem je  najbolje, a  ako te  zanima  flash  raspitaj se  koliko koji košta.
Ok ,nije   po tebi ni savršena  koliko vidim, otiđi do načelnika  neka  ti da   dozvolu pa  je,brate  mili uređuj koliko želiš i kako želiš,a  gdje  si  susjed bio prije  godinu dana  da  je  ti napraviš kako treba.Ako si pravi susjed mogao si napraviti.Drugo  i ti  imaš tu  u postovima  grešaka,već kada  kritiziraš  nauči lijepo pisati bez grešaka  jer  nisi  ni ti savršen.Treće  niti jedan se  post  ne  briše ako nije  uvrijedljivoga  sadržaja,neka  stoje.

Kako sam rekla,ne  sviđa ti se,ti si savršen -preuzmi stranici i dovedi je  do savršenstva   
« Zadnja izmjena: 30/08/10 15:05:46 do Linda » Evidentirano
susjed
Newbie
*

Email
« Odgovor #28 na: 30/08/10 15:20:08 »

Zar nije bolje da ju gledam pa da mi bude odlična pa da kažem još nekome da ju pogleda...? I tako dalje...? Iako sam "načitan" (hvala, cesarice) moram priznati da ne znam kakve bi trebala imati veze CIJENA flasha?!? Misliš na cijenu Adobe Flash CS paketa ili..? Misliš na cijenu svake stavke u meniju?
Poanta je da stranica općine treba biti napravljena kako treba, a ne nužno badava.
Lijepo što uspoređuješ moje postove sa stranicom općine Ivanska. Vjerojatno ste i tekstove tamo pisali kao što ja pišem ovaj post - u dahu i bez provjere prije objavljivanja. Uostalom, vidim da ne vrijedi bilo što reći jer vam je glavni argument "šta se niste ranije javili". Pih.
Evidentirano
cesarica
Sr. Member

Email
« Odgovor #29 na: 30/08/10 15:38:06 »

Koliko vidim kuzis se u te neke postavke  glede izrade stranice... pa stoga  ne mogu nista govoriti o tim ajmo reci strucnim stvarima. No , dodes i odmah kritiziras. Iako se slazem da svaka kritika kao i pohvala su hvale vrijedne. No , ova stranica vec "zivi" ovakva kakva je skoro godinu dana. Ima neki sadrzaj, ipak se krece tj. pise nesto, sto do prije godine dana nije islo.  Malo sam lunjala okolo po drugim slicnim stranicama pa vidim da nema nista ili skoro nista.  Kao sto i adminka kaze nitko nije savrsen. Nisam vidjela da si napisao kako bi trebala izgledati. Plava ili ona boja.......hm pa uskusi su razliciti  i u pravilu o njima se ne raspravlja. Dva nova clana u tjedan dana su dobro dosla i dok se Nevina uglavnom za...zeza ti si nekako dosao nabrijan. Kaj bilo ? Lose spavao ili s procitao oglas Nevine hehehehehhe  . Opusti se i uzivaj....a ako ti bas smeta ovaj izgled, a javi se nacelniku pa tko zna mozda si ti novi buduci admin....
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ivanska.hr | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!