MLADI „TOPNIK“ U OPĆINI IVANSKA

MLADI „TOPNIK“ U OPĆINI IVANSKA

Načelnik Josip Bartolčić je danas u prostorijama Općine Ivanska ugostio mladog Vjekoslava Taritaša (15), od milja zvanog Vjeko, iz Rastovca, talentiranog mladog nogometaša koji već treću godinu živi i trenira u nogometnom kampu FC Arsenal u Grčkoj.

Na zajedničkom druženju su razgovarali o boravku u Grčkoj i organizaciji nogometnog kampa.

Dan nam je organiziran na način da se nastava održava do 14:00 sati, nakon toga je trening pa ručak i učenje i navečer ponovno trening, u slobodno vrijeme igramo razne igrice, a do 22:30 svi moramo biti u krevetima. Vikend nam je slobodan te imamo izlazak u grad, kino, večeru i slično. – kaže skromni Vjeko.

Po riječima roditelja, u pismima koja dobivaju od trenera i vodstva kampa za Vjeku imaju samo riječi hvale i zadovoljstva njegovim radom, zalaganjem i napredovanjem. Ostaje mu još jedna godina kampa i školovanja, nakon čega, ako zadovolji njihova očekivanja, slijedi preseljenje u London i nastavak njegovog sportskog puta.

Načelnik je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim uspjehom maloga Vjeke te mu je poželio svu sreću u nastavku nogometnog kampa ta gaje prigodno darivao u skladu sa mogućnostima Općine Ivanska.

0609

Nema komentara

Odgovori