Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Završena savjetovanja

Srpanj 11, 2016

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina, te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu.

Općina Ivanska je provela javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina, te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu od 8. lipnja do 8. srpnja 2016. godine.

U vremenu trajanja savjetovanja na Nacrt predmetnog akta nije stigla niti jedna primjedba niti prijedlog zainteresiranih subjekata.

Po završenom savjetovanju Načelnik će utvrditi konačni prijedlog Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina, te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu koji će proslijediti Općinskom vijeću Općine Ivanska na razmatranje i usvajanje.

Ožujak 2, 2015

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o dodjeli javnih priznanja Općine Ivanska

Općina Ivanska je provela javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o dodjeli javnih priznanja Općine Ivanska.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provedeno je od 27. siječnja do 28. veljače 2015. godine.  U vremenu trajanja savjetovanja na Nacrt predmetnog akta nije stigla niti jedna primjedba niti prijedlog zainteresiranih subjekata.

Po završenom savjetovanju Načelnik će utvrditi konačni Prijedlog odluke o dodjeli javnih priznanja Općine Ivanska koji će proslijediti Općinskom vijeću Općine Ivanska na razmatranje i usvajanje.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.