Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dokumenti

Obavijest o regulaciji prometa 26. i 27. veljače zbog asfaltiranja kružnog toka u Ivanskoj

Obavještavamo mještane i vozače da će zbog završnih radova na izgradnji kružnog toka u Ivanskoj, za sav promet biti zatvorena dionica ceste kroz centar Ivanske u smjeru Narta – Berek i obrnuto i to u petak 26. veljače i subotu 27. veljače u vremenu od 8,00 do 17,00 sati.

Obilazni pravac je Narta – Štefanje – Ivanska – Berek i obrnuto. Obilazak radova u centru će biti omogućen ulicom Ivana Mažuranića preko sajmišta u Ivanskoj.

Poziva se lokalno stanovništvo da za obilazak, uz povećani oprez, koriste lokalne pravce Ivanska – Đurđic – Utiskani, Ivanska – Mali Bjelovar – Utiskani, te Ivanska – Valog – Križic.

Molimo mještane i putnike za strpljenje i razumijevanje.

Raspored odvoza otpada za vrijeme predstojećih blagdana

„Komunalno poduzeće IVANKOM obavještava korisnike da će se za vrijeme predstojećih blagdana komunalni otpad sakupljati prema sljedećem rasporedu:
– umjesto u četvrtak 24.12., sakupljati će se u utorak 22.12.
– umjesto u četvrtak 31.12., sakupljati će se u utorak 29.12.
– sakupljanje srijedom, 23.12. i 30.12. ostaje redovno prema rasporedu“

1. rujna još jedno tretiranje protiv komaraca

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma larvicidno i adulticidno će tretirati komarce na području Općine Ivanska 1.rujna u jutarnjim satima. Tretiranje će se provoditi sa zemlje u jutarnjim satima aparatima mobil-star i swinfog, te izlaganjem granula, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH. U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na sljedeći dan bez oborina.
Kontakt osoba Vedran Diktić mob: 099/264-2897

Općina Ivanska i Udruga umirovljenika 28. kolovoza organiziraju besplatan izlet u Mariju Bistricu

Općina Ivanska u suradnji s Udrugom umirovljenika 28. kolovoza 2020. godine (petak) organizira besplatan jednodnevni izlet u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Polazak je predviđen u 6:00 h s autobusnog stajališta u Ivanskoj.
Pri povratku kući predviđeno je kupanje i ručak u Termama Jezerčica, cijena po osobi iznosi 75 kuna.

Ostalo je oko 45 slobodnih mjesta, tako da molimo zainteresirane osobe da se jave na broj telefona: 043/887-141 i osiguraju svoje mjesto.

Dezinsekcija komaraca na području Općine Ivanska 16. srpnja

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma larvicidno i adulticidno će tretirati komarce na području Općine Ivanska 16. srpnja u večernjim satima. Tretiranje će se provoditi sa zemlje u večernjim satima aparatima mobil-star i swinfog, te izlaganjem granula, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH. U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na sljedeći dan bez oborina.
Kontakt osoba Josip Hrlić mob: 099/253-3005