Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dokumenti

1. rujna još jedno tretiranje protiv komaraca

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma larvicidno i adulticidno će tretirati komarce na području Općine Ivanska 1.rujna u jutarnjim satima. Tretiranje će se provoditi sa zemlje u jutarnjim satima aparatima mobil-star i swinfog, te izlaganjem granula, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH. U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na sljedeći dan bez oborina.
Kontakt osoba Vedran Diktić mob: 099/264-2897

Općina Ivanska i Udruga umirovljenika 28. kolovoza organiziraju besplatan izlet u Mariju Bistricu

Općina Ivanska u suradnji s Udrugom umirovljenika 28. kolovoza 2020. godine (petak) organizira besplatan jednodnevni izlet u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Polazak je predviđen u 6:00 h s autobusnog stajališta u Ivanskoj.
Pri povratku kući predviđeno je kupanje i ručak u Termama Jezerčica, cijena po osobi iznosi 75 kuna.

Ostalo je oko 45 slobodnih mjesta, tako da molimo zainteresirane osobe da se jave na broj telefona: 043/887-141 i osiguraju svoje mjesto.

Dezinsekcija komaraca na području Općine Ivanska 16. srpnja

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma larvicidno i adulticidno će tretirati komarce na području Općine Ivanska 16. srpnja u večernjim satima. Tretiranje će se provoditi sa zemlje u večernjim satima aparatima mobil-star i swinfog, te izlaganjem granula, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca imaju brzo početno djelovanje i dugo rezidualno djelovanje, što u konačnici rezultira smanjenjem populacije komaraca u svim njihovim razvojnim stadijima, od ličinki do adulta. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju, jer su biorazgradivi. Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH. U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na sljedeći dan bez oborina.
Kontakt osoba Josip Hrlić mob: 099/253-3005