Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NK Ivanska

Nogometni klub Ivanska osnovan je još davne 1950. godine te je nedugo nakon toga ugašen, a ponovno osnivanje kluba bilo je 1984. godine.Osnivač kluba u tom vremenu bio je Miroslav Lukec iz Križica (sada živi u Ivanskoj).

Povijest kluba obilježena je brojnim uspjesima ali i padovima. Najveći uspjeh kluba je u dva navrata plasman u III HNL regija sjever, a najduži staž kluba je nastup u I županijskoj ligi sve do sezone 2013./2014. Kada klub proživljava najteže trenutke te zbog lošeg rada uprave klub ispada iz navedenog natjecanja te prelazi u II županijsku ligu regija sjever gdje se trenutno i natječe.

Klub je kroz zadnjih dvadeset godina stvorio vrlo dobre uvjete za razvoj u što ulazi izgradnja svlačionica sa tribinama, uređenje travnjaka, postavljanje ograde oko cijelog kompleksa koji danas spada u red najboljih sportskih centara među općinama u županiji.

Klub je danas organizacijski ustrojen tako da ima Upravni odbor od devet članova, a predsjednik je Darko Grgić iz Srijedske.

Igrački kadar sastoji se od ekipe seniora te dvije mlađe uzrasne skupine i to : U – 15 i U – 11 Klub ulaže maksimalne napore u dovođenju što većeg broja djece te će već od iduće sezone prijaviti i natjecanje u uzrasnoj kategoriji U – 18.

Za sve navedene kategorije osiguran je i trenerski kadar koji je zadužen za stručni rad u svim uzrastima.

Klub uz organizacijsku brigu o natjecanju kao i igračima vodi također brigu o okupljanju roditelja koji svoju djecu dovode na treninge i to na način da su roditelji direktno kao članovi upravnog odbora ili indirektno kao sudionici u organiziranju priprema za odigravanje utakmica, uključuju u rad kluba.

Statut

Preuzimanje dokumenta (DOC, 103KB)

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.