Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Predstavljanje Zakona o udrugama

Regionalni program E-misija u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom poziva vas na Predstavljanje Zakona o udrugama (Zakon će predstaviti i odgovarati na pitanja sudionika gđa. Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge Vlade RH) koje će se održati 24. rujna 2014. u velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar od 11.00 – 13.30 sati.

Cilj ovog predstavljanja je da svim zainteresiranim udrugama omogućimo razumijevanje novog Zakona o udrugama koji donosi novine u naša poslovanja. Predstavljanje je zamišljeno kao kraće predavanje uz postavljanje pitanja kako bi se što veći broj poglavlja mogao obraditi i približiti svim sudionicima. Godinu dana će trajati razdoblje u kojem sve udruge mogu uskladiti svoje statute i poslovanje s novim Zakonom te očekujemo da ćemo kroz program E-misija održati niz ovakvih radionica i pružiti savjetodavnu podršku udrugama.

a od 14.00 – 15.00 sati poziva vas na Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ (Natječaj će predstaviti Ivana Zima iz Zaklade Zamah)

Natječaj se otvara 15. rujna 2014., a financirat će se 10 akcija u maksimalnom iznosu od 13.000,00 kuna. Bit će prikazani uvjeti i načini prijave, prihvatljive aktivnosti, detalji natječajne dokumentacije i ostale korisne informacije. Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 22.09.2014. u 12.00 sati na e-mail: [email protected]

U vremenu od 13.30 do 14.00 bit će stanka uz osvježenje za sve sudionike.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.