Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srijedska pobijedila na turniru mjesnih odbora uoči Dana Općine

Na Nogometnom igralištu u Utiskanima održan je tradicionalni Malonogometni turnir mjesnih odbora uoči Dana općine. Turnir je kao i svih prethodnih godina održan pod pokroviteljstvom Općine Ivanska, a ove godine sudjelovalo je osam ekipa.

Na turniru su sudjelovale ekipe Ivanske, Đurđica, Srijedske, Gornje Petričke, Babinca, Kolarevog Sela, Križica i ekipa Veterana.
Ekipe su se natjecale u dvije grupe.  U prvoj grupi pobjednik je bila ekipa Križica, druga je bila ekipa Kolarevog sela, treća je bila ekipa Gornje Petričke, dok su četvrti bili Veterani.

U drugoj grupi pobjednik je bila ekipa Srijedske, druga je bila ekipa Ivanske, treća Đurđica, a četvrta ekipa Babinca.

Nakon igranja po grupama odigrane su polufinalne utakmice u kojima je ekipa Ivanske s 1:0 pobijedila ekipu Križica. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Srijedske je pobijedila Kolarevo Selo 9:0.
Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe Križica i Kolarevog sela. Utakmica je završena bez pogodaka te je riješena na penale u kojima je bila bolja ekipa Križica koja je osvojila treće mjesto.

Finalnu utakmicu igrale su ekipe Srijedske i Ivanske, u kojoj je bolja bila ekipa Srijedske pobijedivši s rezultatom 3:0 i osvojivši ovogodišnji Turnir mjesnih odbora Općine Ivanska

1. mjesto: Ekipa Srijedske
2. mjesto: Ekipa Ivanske
3. mjesto: Ekipa Križica

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.