Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Općina Ivanska donijela Odluku o jednokratnoj pomoći za opremu osnovnoškolskog djeteta za školsku godinu 2020./2021. – zahtjev se podnosi do 31. listopada 2020.

Na temelju članka 48. Statuta Općine Ivanska (Službeni vjesnik općine Ivanska 4/20), a na prijedlog općinskog načelnika, Općinsko vijeće Općine Ivanska na svojoj 25. sjednici održanoj 11. rujna 2020. godine donijelo je Odluku o jednokratnoj pomoći za opremu osnovnoškolskog djeteta za školsku godinu 2020./2021.

U nastavku možete pročitati tekst odluke i preuzeti Zahtjev za jednokratnu pomoć za opremu osnovnoškolskog djeteta kojeg treba podnijeti Jedinstvenom upravnom odjelu najkasnije do 31. listopada 2020. godine.

Uz zahtjev podnositelj mora priložiti dokaz o svom državljanstvu (preslika osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu – ne starije od 6 mjeseci), preslika osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu za dijete – ne starije od 6 mjeseci, rodni list za dijete, IBAN žiro ili tekućeg računa, potvrda o upisu u školu, ako učenik ne pohađa Osnovnu školu Ivanska.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.