Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Svečano puštena u promet novobnovljena dionica ceste Paljevine – Kolarevo selo

Načelnik Željko Mavrin i predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije Mario Preskočil svečanim presjecanjem vrpce pustili su u promet obnovljenu dionicu ceste Paljevine – Kolarevo selo.

– Obnovili smo cestu čiju su obnovu mještani čekali dugi niz godina. Za ovu prometnicu možemo reći i kako je bila među najgorima u našoj općini. Znam i da ima još prometnica na području općine koje su u jako lošem stanju ali ova je bila jedna od najgorih – kazao je načelnik Željko Mavrin.

Obnovljena dionice je dužine 1250 metara, a valja podsjetiti kako je do sada asfaltirano preko desetak kilometara cesta na području općine dok se do kraja mandata planira asfaltirati još 5 km.

– U planu je dovršiti obnovu prometnice u Samarici u dužini od 2,5 kilometara. U planu je i obnova ceste Križic-Šušnjara i još cesta u Utiskanima u dužini od 650 metara koja je u izrazito lošem stanju – rekao je načelnik Mavrin.

Niz projekta Općina radi sama svojim sredstvima dok je veliki broj u suradnji s Bjelovarsko bilogorskom županijom. Suradnju Općine i županije pohvalili su predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije Mario Preskočil i zamjenik župana Neven Alić

– Suradnja Općine Ivanska i Županije je primjer dobre suradnje u lokalnoj zajednici. Siguran sam da će ovo biti samo jedan u nizu projekata koje je ostvario načelnik – kazao je Preskočil.

– Možemo reći da je u mandatu aktualne županijske vlasti i načelnika Mavrina jako puno napravljeno, žao mi je što se tako nije radilo i prije – rekao je Alić.

1 Komentar

  • Kad će Rastovac biti na redu? Naš makadam je također u lošem stanju, naravno i izlaz na glavnu prometnicu Ivanska-Laminac je u izrazito lošem stanju i bojiš se stati, jer znaš da ako staneš iskopat ćeš 15cm kanale od guma.! Razumijem da smo malo selo, da nema mnogo stanovnika, ali svi imamo jednaka prava.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.