Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Ivanska

Općinsko vijeće Općine Ivanska objavljuje Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Ivanska od 02. veljače 2024. godine.

Tekst Javnog natječaja sa popisom katastarskih čestica objavljuje se na mrežnoj stranici Općine Ivanska www.ivanska.hr, na oglasnoj ploči Općine Ivanska i na mrežnoj stranici Ministarstva poljoprivrede.

Pisane ponude dostavljaju se poštom, preporučeno ili se predaju osobno u zatvorenim omotnicama: „NE OTVARAJ – Ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području Općine Ivanska“ na adresu Općine Ivanska, Slavka Kolara 1, 43231 Ivanska ili predajom u Općini Ivanska, u roku 30 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Općine Ivanska.

GEODETSKE SKICE uz Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Ivanska

PRIJAVNI LISTOVI uz Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Ivanska

KARTE uz Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Ivanska

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.