Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dječji vrtić – Anketa

Anketa o smjenskom radu dječjih vrtića: Poziv roditeljima djece predškolske dobi s područja općine Ivanska

6.04.2018.

Poštovani roditelji i skrbnici djece predškolske dobi,

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku najavilo je objavu Javnog poziva za financiranje smjenskog rada ili produljenog boravka u dječjim vrtićima sa ciljem prilagodbe radnog vremena dječjih vrtića zaposlenim roditeljima-“Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”Europskog socijalnog fonda.

Općina Ivanska se, kao osnivač dječjeg vrtića, priprema za prijavu na navedeni Javni poziv. Kako bismo se što bolje pripremili, ovim putem želimo ispitati potrebe roditelja za smjenskim radom u dječjim vrtićima ili produljenom boravku (igraonice).Stoga Vas molimo da, ako imate takvu potrebu, ispunite anketu koja se nalazi u prilogu ovoga Poziva.

Ako Vaše dijete već polazi dječji vrtić Ivančica molimo Vas da ispunjenu anketu predate ravnateljici dječjeg vrtića.

Ako Vaše dijete ostvaruje program predškolskog odgoja u vrtićima drugih osnivača ili ne ide u dječji vrtić, ali ste zainteresirani za upis u dječji vrtić, potpisanu i skeniranu anketu možete poslati na e-mail adresu [email protected]. Ili dostaviti u Dječji vrtić Ivančica ,P.Preradovića 2,Ivanska.

Anketu trebaju ispuniti isključivo roditelji koji su zainteresirani za upis djeteta u odgojne skupine koje rade u smjenama, odnosno oni roditelji koji imaju potrebu za produženim radnom vremenom vrtića od 16 do 21 h. Naglašavamo da se radi o 10-satnom programu predškolskog odgoja i obrazovanja što znači da dijete ne može boraviti u vrtiću više od 10 sati.

Rok za predaju ankete je 13. travnja 2018. g.

Pozivamo Vas da svojim prijedlozima ukažete na Vaše potrebe kako bismo unaprijedili institucionalnu brigu o djeci predškolske dobi sa ciljem razvijanja predškolskog sustava koji je dostupan, inkluzivan i prilagodljiv potrebama djece i roditelja.

Priloženo:

anketa-PRODUŽENI BORAVAK

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.