Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Josip Crlenjak i njegov fizioterapeut Stjepan Kezele istrčali dionicu od Petričke do Ivanske

Fizoterapeut Stjepan Kezele i njegov pacijent gospodin Josip Crlenjak koji je ujedno i najdugovječniji vijećnik Općine Ivanska upustili su se u izazov istrčavanja maratona od Gornje Petričke do Ivanske, što je kilometraža u iznosu od 13,5 kilometara.

Stjepan Kezele igrao je za Nogometni klub Moslavina iz Donje Petričke, te za rukometni klub Ivanska. Fizioterapeut je u veslačkim ekipama Bjelovara, vodio je Rukometni klub Čazma te bio nogometni i rukometni sudac i kao takvome sport mu nije stran. Kako je sam rekao, na ideju je došao s gospodinom Crlenjakom, a poticaj im je bio spojena i asfaltirana cesta između Ivanske i Gornje Petričke i obilježavanje Dana Općine, te su se na neki način željeli zahvaliti načelniku Mavrinu na asfaltiranoj cesti. Za ovaj pothvat im je uz dvije kraće pauze trebalo 80 minuta. Gospodin Crlenjak je rekao kako ova cesta znači puno mještanima Gornje Petričke ali i njemu osobno jer će sada kolicima moći do Ivanske te da će to zbog asfaltirane ceste to biti puno lakše.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Josipu Crlenjaku i Stjepanu Kezeli uručena su priznanja i prigodni pokloni za njihov pothvat.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.