Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Općina Ivanska uložila sredstva u uređenje okoliša Dječjeg vrtića „Ivančica“

Za prijavljeni projekt ulaganja u objekt Dječjeg vrtića „Ivančica“ Ivanska, Općini Ivanska dodijeljena su sredstva od 209.368,00 kuna od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Ostatak sredstava za izvršenje radova financirala je Općina Ivanska. Ukupna vrijednost izvršenih radova je 343.581,69 kuna.

Navedena sredstva utrošena su na uređenje okoliša Dječjeg vrtića „Ivančica“. Okoliš vrtića znatno se promijenio izgradnjom sjenica za igru i druženje djece te novog pješčanika. Već prije izgrađeno igralište, sjenice i pješčanik sa zatvorenim vrtićkim prostorima povezuje staza koja je ujedno i staza za rolanje i vožnju biciklima. Postavljena je ograda sa stražnje strane vrtića, popločen je prilaz zgradi vrtića te su izvršeni hortikulturni radovi.

Uređenjem dvorišta i povezivanjem sa zgradom vrtića i dječjim igralištem osiguran je kvalitetniji prostor za djecu koji potiče kretanje, suradništvo te samostalno promišljanje u planiranju igara. Stvoren je prostor za igru i druženje koji odgovara sigurnosnim standardima te omogućuje djeci boravak na svježem zraku na osunčanim i hladovitim prostorima. 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.