Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Načelnik Željko Mavrin sastao se s predstavnicima braniteljske udruge Klub 2/105

Načelnik Općine Ivanska Željko Mavrin sastao se s predstavnicima braniteljske udruge Klub 2/105 pješačke brigade koja okuplja branitelje s područja Grada Čazme i općina Ivanska i Štefanje.

Predstavnici udruge prezentirali su planove za obilježavanje 30 godina od osnivanja 2. bojne 105. brigade. Proslava obljetnice u planu je ako će epidemiološke mjere to dozvoliti 19. kolovoza 2021. godine u Štefanju gdje se branitelji sada već redovno sastaju, druže i prisjete svojih ratnih dana ali i odaju počast poginulim suborcima.

– Sastanak je protekao u prijateljskom ozračju s obostranim zadovoljstvom dosadašnjom suradnjom. Osim što smo razgovarali o obilježavanju za nas branitelje važne obljetnice razgovarali smo i o premještaju spomenika branitelja u Ivanskoj koji je bio na prostoru novoizgrađenog kružnog toka, a koji će dobiti novu lokaciju – kazao je predsjednik udruge Ivica Bok.

Potporu braniteljima dao je i načelnik Željko Mavrin koji je tom prilikom kazao kako su mladići iz Ivanske upravo kroz 2. bojnu 105. brigade prošli svoj ratni put.

– Pred nama je ove godine važna obljetnica za naše branitelje, 30 godina od osnivanja 2. bojne 105. brigade. Pozdravljam inicijativu članova udruge Klub 2/105 da se ove godine svečano obilježi ova važna obljetnica za naše branitelje. Općina Ivanska im u tome daje potporu – kazao je načelnik Općine Ivanska Željko Mavrin.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.